Vad händer om jag inte fått något aktiveringsmail?

Svar

Om du har registrerat dig, men inte fått något mail för att aktivera ditt konto – kontrollera att mailet inte har fastnat i ditt spamfilter. Det händer ibland att mail från Pixelz filtreras ut som spam första gången vi skickar ut mail till en ny användare. Om du hittar post från oss i någon spam-mapp, så se till att lägga in oss i din kontaktlista, eller markera mailet som ”Inte SPAM”, så att du kan vara säker på att viktiga mails når fram.

Om du har kollat alla dina mappar i inkorgen, och fortfarande inte kan hitta ditt aktiveringsmail, så kontakta vänligen vår kundsupport på se@pixelz.com, så kan de skicka mailet på nytt till dig.