Så ändrar du en specifikation

Översikt

Denna artikel beskriver hur du kan ändra i en befintlig specifikation på ditt konto. Observera att du bara kan ändra i specifikationer du själv har skapat online. Om du har fått hjälp av vår support vid skapandet av mallarna, så kommer du inte att kunna genomföra några ändringar på egen hand. Kontakta oss på se@pixelz.com så hjälper vi dig.

Redigera en specification

Om du behöver ändra en befintlig specifikation på ditt konto, så kan du göra det genom att följa dessa steg:

1) Klicka på ”Mina specifikationer”

2) Klicka på “Val” till höger på specifikationen du vill redigera

3) Välj “Redigera” i menyn

4) Gör de ändringar du vill och klicka sedan på “Spara specifikation"

Ändringarna har nu gjorts och specifikationen är redo att användas på din nästa order.