Hur länge sparas bilderna på mitt konto?

Fråga

När dina bilder är klara, sparas de på ditt konto i 30 dagar. Efter 30 dagar kommer bilderna att raderas.

Vi rekommenderar att du laddar ner bilderna så snart du har mottagit och godkänt dem. På så sätt undviker du att mista dina färdiga bilder, när de raderas från ditt konto.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk