Så laddar du upp bilder via textfiler

Översikt

Här får du veta hur du laddar upp bilder till oss genom textfiler.

Skapa ny order

Klicka på “Beställningar” och sedan “Skapa ny”." När du har gjort det, kan du se våra olika uppladdningsmetoder.

Ladda upp textfiler

För att ladda upp textfiler, skrolla ner på sidan till där det står “Behöver du fler uppladdningsmetoder?” och klicka på “Läs mer”.

Nu kan du se fler alternativ, välj den som heter “Textfil” och klicka på “Läs mer”.

Du kommer då till en sida, där du kan ladda upp en textfil för dina bilder. Vi accepterar en csv eller textfil med dina bilder. Läs vänligen instruktionerna för hur strukturen på textfilen ska se ut, så att det inte medför några fördröjningar eller problem med din överföring.