Så får du multipla versioner av dina bilder

Översikt

I denna artikel beskriver vi hur du kan få multipla versioner av dina bilder i en och samma order.

Multipla outputs

Om du behöver flera olika versioner av samma bilder, är det möjligt att skapa ordrar med multipla outputs. Om du t.ex. behöver en version i psd med urklippsbana samt en version som är kompatibel med Google Shopping, så kan du skapa en order som ger dig multipla versioner av dina bilder.

Så skapar du en order med multipla outputs

Följ dessa steg för att skapa en order i multipla versioner:

1) Skapa de specifikationer du behöver.

2) När specifikationerna är klara, gå vidare och skapa en ny order.

3) När du kommer till sidan “Välj specifikation” kan du aktivera de specifikationer du behöver. Du betalar fullt pris för den dyraste versionen, och endast 20% för varje specifikation utöver, vilket gör att du har möjlighet att få flera versioner av dina bilder billigt!

När du har valt dina specifikationer, genomför du din order som vanligt. När bilderna är klara, kan du granska båda versionerna av dina bilder med verktyget Före/Efter i vår kvalitetskontroll.