Så laddar du upp bilder via URL

Översikt

Här visar vi dig hur du laddar upp bilder genom bildwebbadresser (URL).

Skapa en order

Klicka på “Beställningar” och sedan “Skapa ny” för att se de olika uppladdningsmetoderna." När du har gjort det, kommer de olika alternativen upp.

Ladda upp bild-URLér

Skrolla ner på sidan till där det står “Behöver du fler uppladdningsmöjligheter?” och klicka på “Läs mer”.

Du kommer då att få se fler valmöjligheter. Välj den som heter “Bildernas URL” och klicka på “Läs mer”.

Nu kommer du till sidan, där du kan ladda upp dina bild-url’er. Se till att du bara lägger till en url per linje för att undvika fördröjningar eller problem med din överföring.