Så betalar du din order

Översikt

I denna artikel går vi igenom hur du kan betala din order.

Betalningsmetoder

Du kan betala med Visa, MasterCard, American Express eller PayPal.

Betala din order

Du kan betala din order genom att klicka på “Beställningar” i menyn.

Här kommer du att se en lista över de beställningar, som avväntar betalning (här kan du också se dina färdiga ordrar). För att betala en order, klicka på den blå knappen ”Betala nu” och ange dina kort- eller PayPal-upplysningar:

Du kan också välja att spara dina kortupplysningar på ditt konto för framtida betalningar. Då kan du vid kommande ordrar välja att betala med en av dina sparade kort, eller välja en ny betalningsmetod.