Så skapar du en ny order

Översikt

Här går vi igenom hur du skapar en ny order.

Skapa en order

Följ dessa steg för att skapa en ny order.

• Klicka på ”Beställningar” i menyn till vänster
  • Klicka på "Skapa ny"

Välj hur du vill ladda upp bilder

• Ladda upp via en anslutning, direkt från datorn eller via FTP

Om du laddar upp från din dator, kan du antingen klicka på knappen ”Välj filer på din dator” eller dra filer direkt till det grå fältet. När du är färdig, klickar du på ”Fortsätt” (kontrollera ev. att antalet uppladdade filer motsvarar det på din dator).

Välj vilken specifikation du vill använda

• På denna sida, kan du välja att aktivera en eller flera specifikationer till din beställning
  • Det totala priset för beställningen kan du se längst ner på sidan
  • Specifikationen är aktiverad, när knappen är blå

Granska och bekräfta ordern

• Här kan du granska din order innan den bekräftas
  • Du kan lägga till eller ta bort bilder från ordern, eller skriva en kommentar
  • När du är säker på att ordern är som den ska vara, klickar du på ”Betala nu”
  • OBS: Ordern går inte i produktion, förrän betalningen är genomförd

Genomför betalning för din order

• Välj om du vill betala med betalkort eller PayPal
  • Det går att spara kortupplysningarna, genom att gå till ”Konto” och därefter ”Betalningsmetoder”
  • När betalningen är genomförd, kommer ordern att skickas till vår produktion

...Det var det!

Vår behandlingstid är alltid 24 timmar, från det att du har skapat ordern. Om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på se@pixelz.com.