Shopify App

Översikt

Här beskriver vi appens egenskaper och funktioner

Pixelz Shopify App

Om du har ett Shopify-konto, kan du få tillgång till alla fördelar med Pixelz, utan att behöva logga ut ur din butik! Du kan ladda upp bilder, som behöver optimeras, avvisa och godkänna bilder samt överföra dem direkt till din Shopify-butik.

Med Shopify-appen, kan du använda alla våra features, både grundläggande friläggning, storleksjustering och marginaler, men du kan också uppgradera med våra tillval, såsom skuggning. Oavsett vilken bildredigering du väljer, kommer vi att se till att din specifikation är kompatibel med Shopify’s riktlinjer.

Installera The Shopify App

1. Besök https://apps.shopify.com/pixelz
  2. Klicka på den gröna "Get"-knappen
  3. Logga in med dina upplysningar för Shopify eller skapa ett nytt konto
  4. Följ Shopify’s set-up wizard för att slutföra installationen av Pixelz’s app

Att använda Shopify Appen

Så snart appen är installerad mot ditt Shopify-konto, kan du gå igång med att optimera bilder! Nedan kan du se lite av allt det du kan göra direkt från Shopify:

Välj bilder för optimering

Få statusuppdateringar på dina ordrar

Granska, godkänn och avvisa bilder