FAQ - Nedladdning

Översikt

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring nedladdning av bilder.

Hur länge sparas mina bilder?

Bilderna sparas bara i 30 dagar. Vi rekommenderar därför att du laddar ner bilderna så snart du har godkänt dem.

Varför har inte mina bilder den storlek jag angav?

När du laddar ner dina bilder, ska du komma ihåg att klicka på den blåa “Ladda ner”-knappen. Om du t.ex. laddar ner bilderna från förhandsvisningen, kommer storleken på bilderna sannolikt inte att vara korrekt.

Varför händer det inte något när jag klickar på “Ladda ner”?

Det vanligaste fel som uppstår vid nedladdning, är att internetförbindelsen inte är stabil. Kontrollera därfor din förbindelse, och prova igen.

Om du har ytterligare frågor angående nedladdning av bilder, kan du kontakta oss på se@removethebackground.com