Vägledning "Manuell"

Översikt

Om du har en webbutik och har en del erfarenhet vad gäller bildredigering, föreslår vi att du använder guiden “Manuell”. Med denna, kan du göra detaljerade anpassningar till vår grundläggande specifikation. Denna artikel visar hur du använder guiden “Manuell”.

Att använda “Manuell”

1. Logga in på ditt konto
  2. Välj “Specifikationer” i menyn till vänster
  3. Klicka på “Skapa ny”
  4. Välj “Manuell” (klicka på “Fortsätt”)
  5. Här kan du anpassa samtliga inställningar på en och samma gång; marginaler, justering, filtyp, tillval, etc. När du är nöjd med inställningarna, klickar du på “Spara specifikation”.

Næste trin

När du har upprättat din specifikation, är du redo att skapa en order. Det kan du hitta mer information om här.