Vägledning "Steg-för-Steg"

Översikt

Om du har en webbutik, men inte så mycket kännedom till bildredigering, kan du med fördel använda vår guide “Steg-för-Steg”. Denna vägledning ger dig möjlighet att göra egna ändringar på en orderspecifikation, såväl som att välja tillval. Denna artikel visar hur du använder guiden “Steg-för-Steg”.

Att använda “Steg-för-Steg”

1. Logga in på ditt konto
  2. Klicka på “Specifikationer” i menyn till vänster
  3. Klicka på "Skapa ny"
  4. Välj “Steg-för-Steg” (klicka på “Fortsätt”)
  5. Välj vilken kategori dina varor tillhör
  6. Nästa steg är “Inställningar”. Här kan du anpassa de grundläggande inställningarna för din specifikation. När alla inställningar är på plats, klickar du på “Fortsätt”.
  7. Nästa steg är “Format”. Här väljer du vilken storlek de slutliga bilderna ska ha. Du kan välja mellan de mest använda storlekarna, eller ange den önskade storleken manuellt. När du är nöjd med inställningarna, klickar du på “Fortsätt”.
  8. Nästa steg är “Justering”. Här väljer du om du vill att produkten ska topp-, center- eller bottenjusteras. När du har valt önskad justering, klickar du på “Fortsätt”.
  9. Nästa steg är “Marginaler”. Här väljer du vilka marginaler du vill ha på bilderna; du kan skifta mellan procent och pixlar. När du är nöjd med alla inställningar, klickar du på “Fortsätt”.
  10. Sista steget är “Tillval”. Här får du möjlighet att välja avancerade tillval, mot en liten merkostnad. Priset per bild uppdateras beroende av vilka tillval du väljer. Om du inte behöver några tillval, klickar du bara på “Nej tack, hoppa över” för att avsluta.
  11. Till sist får du ge din specifikation ett namn, avsluta med att klicka “Spara specifikation”.

Nästa steg

När du har upprättat en ny specifikation, är du klar för att skapa en order. Det kan du hitta mer information om här.