Så namnger du bilder för "osynlig mannekäng"-effekt

Översikt

Här får du hjälp med att använda korrekt namngivning för bilder, som ska kombineras för att skapa en 3D- eller "osynlig mannekäng"-effekt.

Namnge dina bilder

Om du vill att vi ska kombinera flera bilder till ett slutgiltigt resultat, är det bäst att ladda upp via FTP-server. Vi kan kombinera upp till 5 bilder av samma produkt.

Innan du laddar upp bilder, är det viktigt att du skapar en relevant specifikation på ditt konto. Välj helt enkelt tillvalet “Osynlig mannekäng” när du skapar din orderspecifikation. Om du har några speciella instruktioner vi bör känna till, så skriv vänligen en kort kommentar till specifikationen.

Det är oerhört viktigt att de bilder du laddar upp till oss är namngivna på ett sätt, som gör att vårt system förstår vilka bilder som hör till samma produkt. Detta gör du genom att ge varje bild i en och samma serie, samma namn men en egen ändelse. Du kan använda antingen ett bindestreck (-) eller ett understreck (_).

Exempel på korrekt namngivning

*Dessa kombineras till myimage.jpg

*Dessa kombineras till imagename.jpg

Viktigt! Det kan förekomma en fördröjning på upp till 30 minuter innan överförda bilder blir synliga på ditt konto.