SmartWeb-anslutning

Översikt

Använd vår anslutning till SmartWeb och etablera en länk mellan din SmartWeb-butik och ditt konto hos Pixelz. Så snart anslutningen har installerats, kommer du att kunna se alla bilder från din webbutik, på ditt konto hos Pixelz.

Om SmartWeb-anslutningen

Genom att använda anslutningen till SmartWeb, kan du enkelt och bekvämt välja vilka bilder du vill att Pixelz ska optimera. Efter att bilderna har behandlats, kan du granska bilderna online och sedan överföra dem direkt tillbaka till din SmartWeb-butik!

Smarta funktioner med SmartWeb

1) VISUELL ANALYS
Använd vår ImageGrader™ och få en rapport över dina produktbilder, samt hur de kan förbättras både estetiskt och kommersiellt

2) BILDREDIGERING
Få bilderna redigerade, retouscherade och optimerade av vårt professionella team av grafiska designers

3) PUBLICERINGSVERKTYG
Spara tid och överför de färdiga bilderna direkt tillbaka till din SmartWeb-butik.

Installera SmartWeb-anslutning

1. Logga in på ditt Pixelz-konto
  2. Klicka på "Anslutningar" i menyn till vänster
  3. Välj SmartWeb och klicka på den blå knappen “Anslut”
  4. Ange dina inloggningsupplysningar till SmartWeb nederst på sidan och följ installationsguiden.