FAQ eBay-anslutning

Hur ser de nya riktlinjerna ut för bilder?

Från och med maj 2013, måste bildstorleken vara minimum 500 pixlar på den längsta sidan, men rekommenderad storlek är 1600 pixlar. Logotyper, text eller vattenstämplar är inte längre tillåtet. eBay rekommenderar också att produkterna beskärs tight och att de placeras på vit bakgrund.

Hur överför jag bilderna till er?

Det enklaste sättet är att du skapar en anslutning till eBay, så hämtar vi bilderna direkt därifrån. Du kan också ladda upp en lista med bild-URL’er eller ladda upp bilderna direkt från din dator.

Hur vet ni vilka bilder som ska redigeras?

Du kommer att kunna se alla dina bilder i miniatyr. Du väljer helt enkelt ut dem du vill att vi ska redigera. Vi rekommenderar att du skickar oss alla bilder som innehåller loggor, vattenstämplar eller med annan bakgrund än vit, så att du kan vara säker på att du lever upp till de nya kraven.

Hur får jag tillbaka bilderna från er?

Om du använder vår eBay-anslutning, kan du ladda ner de färdiga bilderna som en textfil innehållande eBay-varunummer samt URL’er. Du kan använda detta för att uppdatera ditt feed. Du kan också ladda ner en lista med URL’er eller en zip-fil med alla bilder.

Jag har tusentals bilder, kan ni ändå leverera inom 24 timmar?

Ja! Vi är vana vid att hantera stora kvantiteter. Vi har en kapacitet på nästan en miljon bilder per månad, så inga problem.

Hur vet jag när bilderna är klara?

Du får ett mail från oss när bilderna är färdiga.

Hur länge finns de färdiga bilderna tillgängliga?

Vi lagrar dina färdiga bilder i 30 dagar. Bildernas URL tillhandahåller vi enbart för att du ska kunna uppdatera dina bilder, var än de ligger. Dina bilder kommer att raderas efter 30 dagar, och då fungerar inte URL’erna längre.

Hur lång tid tar det?

Vi har en standard behandlingstid på 24 timmar. Vi jobbar 7 dagar i veckan, så vi redigerar även på helger.

Kan ni förstora mina bilder?

Nej. Om dina bilder är mindre än de rekommenderade 500 pixlar på längsta sidan, så är det omöjligt att förstora dem utan att kvaliteten försämras. Bilder som ev. är för små för att leva upp till kraven, kommer att avvisas (och krediteras) och borde fotograferas på nytt.

Hur storleksjusterar ni mina bilder?

Vi behåller största möjliga storlek utifrån den bild du förser oss med, men upp till maximalt 1600 pixlar på den längsta sidan. Minimumstorleken är 500 pixlar på längsta sidan. Bilder mindre än detta, kommer att avvisas och krediteras.

Hur beskär ni mina bilder?

eBay rekommenderar att produkten fyller 80-90% av bilden. För att uppnå detta beskär vi tight, och lämnar 5% vit marginal runt produkten på samtliga sidor. Detta garanterar bästa möjliga visning av dina produkter på alla enheter.

Hur uppdaterar jag mina eBay-bilder?

Du kan använda textfilen för att uppdatera ditt feed. Filen består av eBay-varunummer och bild-URL.

Jag jobbar med en multi-channel integrator. Hur uppdaterar jag mina bilder?

Ge företaget du samarbetar med textfilen. De använder den för att uppdatera dina bilder.

Kommer ni att ändra mina filnamn?

Nej. När du laddar ner bilderna i en zip-fil, kommer alla dina bilder att ha samma namn som innan.

Har du fortfarande frågor?

Skicka oss ett mail så återkommer vi så snart vi kan:

se@removethebackground.com