Tilbyder I affiliateaftaler?

Svar

Hvis du, som virksomhed, henviser nye kunder til os, kan du optjene kommision på deres ordrer det første år. En aftale fungerer således:

• Du deler dit Pixelz affiliatelink og starter på at optjene kommision på den henviste kundes ordrer.
  • Du optjener 8% på alle ordrer den henviste kunde opretter det første år.
  • Pengene kan udbetales når din konto når $100

For at komme i gang med en affiliateaftale, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Pixelzkonto
  2. Klik på "Konto"
  3. Klik på "Affiliate"
  4. Kopier og del dit affiliatelink for at komme i gang med ordningen

Kontakt os for at få adgang til oplysningerne om din affiliateaftale. Du får tilføjet en ny sektion på din konto.