Kan jeg få mine billeder med transparent baggrund?

Ja, det kan du sagtens. Når du opretter en ny specifikation, skal du blot ændre filtypen til PNG da JPG ikke understøtter transparent baggrund.

Nedenstående vejledning er baseret på guiden "Trin for trin".

Vælg "Specifikationer" i menuen til venstre, derefter "Opret ny" og "Trin for Trin"

I andet trin "Indstillinger", kan du ændre filtype og baggrund

Klik på den lille blyant, og der kommer en lille menu frem.

Vælg PNG, PSD eller TIFF i filtype, og derefter "Gennemsigtig" under baggrund.

Følg guiden for at færdiggøre opsætningen af specifikationen.

Vær opmærksom på at baggrunden muligvis ikke ses som transparent afhængig af hvilken billedfremviser du bruger på din computer. Mange vil vise baggrunden som lysegrå - sådan ser den også ud på vores hjemmeside i "Før-/efter" visningen.

Typisk, skal billedet åbnes i en reel billedbehandlingsoftware (fx PhotoShop) for at du kan se den skakternede baggrund, der typisk er udtryk for gennemsigtig baggrund.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på dk@pixelz.com