Hvilke billedformater kan jeg sende til Pixelz?

Svar

Vi tager imod de fleste billedformater. Det kan dog variere hvordan du kan uploade dem til os, afhængig af filtypen.

Ønsker du at benytte vores Web Uploader, kan du uploade følgende billedformater:

• JPEG
    • PSD
    • PNG
    • TIFF

Er dine billeder i et andet format (deriblandt diverse RAW-formater), skal du i stedet uploade dem via FTP. Du kan finde mere information om brug af FTP her.

Generelt, vil vi anbefale at du uploader JPG-filer i højopløsning til os. Især RAW-filer kan fylde rigtig meget, og det kan tage lang tid at uploade dem til vores system. Så med mindre der er en specifik årsag til at sende os RAW-filer, vil det give mening at holde sig til JPG.