Hvilken type billeder kan jeg sende til Pixelz?

Svar

Vi accepterer produktbilleder, såsom beklædning, accessories, bolig og indretning, biltilbehør ... eller hvilket som helst andet produkt der kan sælges på en webshop eller online markedsplads. Hvis der er mannequin, model, stativer eller andet på billedet, kan du vælge at beholde, beskære eller helt fjerne det fra det færdige billede.

Du skal dog være opmærksom på at hvis der er genstande i billedet som dækker for produktet, kan vi ikke tilbyde at genskabe det område der vil komme til at mangle i det færdige billede.

Hvis I tager billeder af tøj på en gine, og ønsker at fjerne den, skal I bruge funktionen "Usynlig mannequin". Den kan du læse mere om her.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine billeder, du velkommen til at kontakte os på dk@pixelz.com