Sådan betaler du for din ordre

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du betaler for en ordre

Betalingsmetoder

Du kan betale med Visa, MasterCard, American Express og PayPal.

Betaling for en ordre

Du kan betale for en ordre ved at vælge "Bestillinger" i menuen til venstre.

Her, finder du en liste over de ordrer der afventer betaling (afsluttede ordrer vises også). For at betale for en ordre, klikker du på "Betal nu" (til højre), og indtaster derefter dine PayPal- eller kreditkortoplysninger:

Du har også mulighed for at gemme et kreditkort på din konto, for at gøre betaling nemmere på senere ordrer. For at gemme et kort, gør du følgende:

1. Vælg "Konto"
  2. Vælg "Betalingsmetoder"
  3. Klik "Tilføj betalingsmetode" og indtast de relevante oplysninger

På denne måde, kan du på senere ordrer blot vælge et gemt kort når du skal gennemføre betaling.