Sådan opretter du en ny ordre

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du opretter en ny ordre.

Opret en ordre

Følg disse trin for at oprette en ny ordre.

• Klik på "Bestillinger" i menuen til venstre
  • Klik på "Opret ny"

Vælg hvordan du ønsker at uploade billeder

• Upload via en ShopForbindelse, direkte fra din PC eller via FTP

Uploader du direkte fra din PC, kan du enten klikke på knappen "Vælg filer på din computer" eller trække filer til det grå felt. Når du er færdig klikker du "Fortsæt" (Kontrollér evt. at antallet af uploadede filer svarer til det på din computer).

Vælg hvilken specifikation du ønsker at bruge

• På denne side, kan du vælge én eller flere specifikationer til brug på ordren
  • Den samlede pris for ordren kan ses i bunden af siden
  • Når knappen er blå, er specifikationen aktiveret

Gennemse og bekræft ordre

• Her kan du gennemse din ordre inden den oprettes
  • Du kan tilføje eller fjerne billeder fra ordre, eller tilføje en kommentar
  • Når du er sikker på at ordren er som den skal være, klikker du på "Betal nu".
  • OBS: Ordren går ikke til behandlling før betaling er gennemført

Gennemfør betaling på din ordre

• Vælg om du ønsker at betale med betalingskort eller PayPal
  • Du har mulighed for at gemme et betalingskort, ved at gå til "Konto" og derefter "Betalingsmetoder"
  • Når betalingen er gennemført, vil ordren blive sendt til vores redigeringsteam

...Det var det!

Vores standardbehandlingstid er 24 timer fra du har oprettet ordren. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på dk@pixelz.com.