Shopify App

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du bruger vores Shopifyapp.

Shopify App

Hvis du har en Spotifykonto, kan du få alle fordele neved at bruge Remove The Background uden overhovedet at skulle forlade din shop! Du kan uploade billeder til optimering, afvise og godkende, og sende dem direkte til din shop på Shopify.

Med Shopifyappen, kan du bruge både vores basisoptimering, som fritlægning, justering af størrelse og beskæring, såvel som vores tilføjelser, som fx skygger. Uanset hvilke optimeringer du vælger, sikrer vi at dine billeder lever op til Shopifys retningslinjer.

Installer Shopifyappen

1. Gå ind på https://apps.shopify.com/remove-the-background
  2. Klik på den grønne knap "Get"
  3. Log ind med dine Shopifykontooplysninger eller opret en ny konto
  4. Følg installationsguiden for at gennemføre installationen af vores app

Sådan bruger du Shopifyappen

Så snart appen er installeret, er du klar til begynde på at optimere dine billeder! Du kan se nogle af de muligheder du får fra din Shopifykonto herunder:

Udvælg billeder til optimering

Få opdateringer på ordrestatus

Gennemse, godkende og afvis billeder