Download FAQ

Overblik

i denne artikel, kan du finde svar på typiske spørgsmål vedr. download af billeder.

Hvor længe er mine billeder tilgængelige til download?

Billeder vil kun være tilgængelig i 30 dage. Vi anbefaler derfor at du downloader billederne så snart du har godkendt dem.

Hvorfor har mine billeder ikke den størrelse jeg har angivet?

Når du downloader dine billeder, skal du være opmærksom på at du klikker på den blå knap “Download”. Hvis du eksempelvis downloader billederne fra forhåndsvisningen, vil størrelsen på det enkelte billede sandsynligvis ikke være korrekt.

Hvorfor sker der ikke noget når jeg klikker på “Download”?

Ofte når download fejler, kan det være pga. internetforbindelsen. Tjek evt. din forbindelse og prøv igen.

Hvis du har spørgsmål ang. download af billeder, kan du kontakte os på dk@removethebackground.com