Guiden "Manuel"

Overblik

Ejer du en webshop, og har erfaring med billedredigering, foreslår vi at du bruger guiden “Manuel”. Med denne, kan du lave detaljerede tilpasninger til vores basisspecifikation. Denne artikel gennemgår hvordan du bruger guiden “Manuel”.

Opret med guiden “Manuel”

1. Log ind på din konto
  2. Vælg “Specifikationer” i menuen til venstre
  3. Klik på “Opret ny”
  4. Vælg “Manuel” (klik på “Fortsæt”)
  5. Her, tilpasser du samtlige indstillinger på den samme side; margin, justering, filtype, tilføjelser, etc. Når alle indstillinger er som ønsket, klikker du på “Gem specifikation”.

Næste trin

Når du har oprettet din specifikation, er du klar til at oprette en ordre. Det kan du finde mere information om her.