Hvordan opretter jeg en konto?

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du opretter en konto.

Opret en konto

1. Gå til dk.pixelz.com
  2. Klik på knappen "Bliv kunde nu" i øverste højre hjørne
  3. Vælg hvordan du ønsker at oprette en konto (Email, via Facebook, Google etc.)
  4. Udfyld de påkrævede felter
  5. Klik "Create my account"
  6. Tjek din emailindbakke - du modtager en email med et link til at aktivere din konto (vær opmærksom på at den evt. kan lande i din spammappe).

Når du har oprettet en konto, anbefaler vi at du tager et kig på denne sektion af vores Help Center. Der finder du en masse information om de grundlæggende funktioner på din konto.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på email dk@pixelz.com.