Specifikationer til online markedspladser

Overblik

Hvis du overvejer at bruge en markedsplads som Amazon eller eBay til at sælge dine produkter, foreslår vi at du bruger guiden ”Markedspladser” til at oprette din ordrespecifikation. Så er du sikker på at dine billeder lever op til den enkelte sides retningslinjer for produktbilleder. Denne artikel gennemgår hvordan du bruger denne guide.

Brug guiden “Markedspladser”

1. Log ind på din konto
  2. Klik på “Specifikationer” i menuen til venstre
  3. Klik på “Opret ny”
  4. Klik på "Markedspladser"
  5. Vælg den ønskede markedsplads
    • Hvis du skal bruge billeder mere end ét sted, kan du kombinere forskellige siders retningslinjer til én specifikation.
  6. Klik “Fortsæt” når du har valgt den ønskede markedsplads
  7. Med “Tilføjelser”, kan du, for en merpris, vælge yderligere indstillinger. Har du ikke behov for dette, klikker du blot “Spring over”
  8. Giv din specifikation et navn, og klik “Gem specifikation”

Næste skridt

Når du har oprettet din specifikation, er du klar til at oprette en ordre. Det kan du få hjælp til her.