Generelt om ordrespecifikationer

Overblik

Denne artikel gennemgår det basale vedr. de ordrespecifikationer der er grundlaget for at vi kan redigere dine billeder.

Ordrespecifikationer

Inden du kan komme i gang med at benytte vores service, skal du oprette en ordrespecifikation. Ordrespecifikationer indeholder de oplysninger der beskriver hvordan vi skal behandle dine billeder. Både de grundlæggende ting som dimensioner, margen og baggrundsfarve, og evt. information om skygger, farvekorrektion eller lignende.

De bliver gemt på din konto og kan bruges på senere ordrer.

Mange af vores kunder tilpasser selv deres ordrespecifikationer, men vi tilbyder også forudindstillede valgmuligheder til brug på markedspladser som Amazon og eBay. Ved at bruge disse sikrer vi at dine billeder lever op den enkelte sides retningslinjer for produktbilleder**.

Opret på flere måder

Du kan oprette ordrespecifikationer på tre måder - afhængig af hvor og hvordan du skal bruge dine billeder.

Online markedspladser

Hvis du skal bruge billeder på en markedsplads som Amazon eller eBay, foreslår vi at du bruger guiden “Markedspladser”. Her får du vejledning til at sikre at dine billeder lever op til markedspladsens retningslinjer. Du kan få mere infomation om hvordan du bruger denne guide her.

Trin for trin

Hvis du er fotograf, har erfaring med at redigere billeder eller ejer en webshop, foreslår vi at du bruger vores guide “Trin for trin”. Her kan du, ved hjælp af yderligere indstillinger, tilpasse dine specifikationer, og vælge tilføjelser på dine billeder. Du kan få mere infomation om hvordan du bruger denne guide her.

Manuel

Hvis du har omfattende erfaring med billedredigering og ejer en webshop, foreslår vi at du bruger guiden “Manuel” til at indstille dine specifikationer. Denne giver dig mulighed for, i detaljer, at indstille din ordrespecifikation, såvel som vælge tilføjelser til dine billeder. Du kan få mere infomation om hvordan du bruger denne guide her.

**Hvis dine originalbilleder er mindre end den enkelte markedsplads’ minumumkrav, kan vi ikke få dem til at leve op til disse. Vi kan, for eksempel, ikke ændre et billede på 200x200 pixels til 1000x1000 pixels (ved at skalere det). Hvis vi gør det, vil billedet med al sandsynlighed blive uklart/grynet og risikere at blive afvist af markedspladsen.