eBay Shopforbindelse

Overblik

Brug eBay Shopforbindelsen og opret en forbindelse mellem din eBay shop og din RTB-konto. Når først den er oprettet, vil alle billeder fra din shop være tilgængelig på din RTB-konto.

Om eBay Shopforbindelse

Med denne shopforbindelse, kan du nemt vælge hvilke billeder du ønsker at få optimeret af os. Når dine billeder er færdigbehandlede, kan du gennemse billederne og udgive dem direkte på din eBay shop!

Funktioner

1) Visual Analytics

Brug vores ImageGrader™ og få en rapport der gennemgår hvordan du kan optimere billedet - både fra et æstetisk og kommercielt synspunkt

2) Billedbehandling

Du kan få dine billeder redigeret, retoucheret og optimeret af vores professionelle medarbejdere.

3) Udgiv billeder

Spar tid og send dine billeder direkte tilbage til din eBayshop

Opsætning af eBay Shopforbindelse

1. Log ind på din RTB-konto
  2. Klik på “Forbindelser” i menuen til venstre
  3. Hold markøren over feltet med eBay og klik “Opret forbindelse”
  4. I felterne i bunden af siden, vælger du hvilke side/region du ønsker at oprette forbindelse til og indtaster dine oplysninger fra eBay. Når du har indtastet oplysningerne, følger du guiden for at afslutte opsætningen.