Sådan afviser du færdige billeder

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du afviser færdige billeder i tilfælde af at du har rettelser. Vi har 100% tilfredshedsgaranti, så hvis der er problemer med et billede, kan du bruge vores Kvalitetstjek til at afvise billedet og få det behandlet igen.

Afvis billeder

For at afvise et billede, klikker du først bestillinger i menuen til venstre, og derefter “Se” i højre side af skærmen:

Derefter, vælger du “Kvalitetstjek” for at se dine billeder:

Du kan bladre ned over siden, eller bruge søgefeltet i toppen af skærmen til at finde det billede du ønsker at afvise:

For at afvise et billede, klikker du først på billedet og derefter på den sure smiley i bunden af billedet:

Skriv en kommentar til vores produktionshold og forklar hvilke rettelser du ønsker. Du kan også benytte markeringsværktøjet til at indtegne hvilke områder det drejer sig om. Når du er færdig, klikker på “Afvis billede”. Afviste billeder sendes tilbage til den medarbejder der oprindeligt behandlede billedet. Afviste billeder opprioriteres, og vil som udgangspunkt være færdige inden for 24 timer.