Ordrespecifikationer FAQ

Overblik

Denne artikel gennemgår nogle af de typiske spørgsmål vi får vedrørende at oprette og håndtere ordrespecifikationer.

Jeg har opdateret min ordrespecifikation. Kan jeg opdatere mine tidligere ordrer til at vise ændringerne?

Desværre nej, hvis du opdaterer en specifikation skal du oprette en ny ordre for at ændre på tidligere behandlede billeder.

Kan jeg lave en kommentar hvis jeg ønsker ændringer der er anderledes end specifikationen på kun et par billeder?

Hvis du ønsker andre ændringer end specifikationen foreskriver til få billeder i en større ordre, anbefaler vi at du laver en separat specifikation. Vores produktion er optimeret til at alle billeder i en ordre behandles efter ens anvisninger.

Kan jeg bruge to specifikationer på én ordre?

Ja, det kan du. Du vælger blot hvilke specifikationer der skal aktiveres når du opretter en ny ordre. Når du får billederne retur, kan du sammenligne ved at bruge vores Før/efter funktion.

Kan jeg tilføje specifikke anvisninger til min specifikation?

Ja! Ønsker du at tilføje specifikke anvisninger til din specifikation, kan du bruge vores guide til manuel opsætning. Denne har en tekstboks hvor du kan indtaste en kommentar. Skriv meget gerne korte præcise anvisninger - og gerne på engelsk. Er du i tvivl, eller har brug for hjælp, så kontakt os på dk@removethebackground.com