Sådan navngiver du filer til Usynlig Mannequin

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du navngiver dine billeder, således at de bliver kombineret korrekt til en 3D-effekt / usynlig mannequin.

Håndtering af billeder

Ønsker du at vi kombinerer dine billeder, kan du både uploade via vores hjemmeside og FTP. Vi kan kombinere op til 5 billeder.

Inden du uploader dine billeder, er det vigtigt at du opretter en korrekt ordrespecifikation på din konto. Sidste trin når du opretter en ordrespecifikation er “Tilføjelser”. Her vælger du “Usynlig mannequin”.

Det er vigtigt at dine billeder er navngivet på en måde der gør at vores system kan identificere hvilke billeder der hører til samme produkt. Det kan du gøre ved at give alle billeder i en serie det samme navn - men med forskellige endelser. Du kan bruge både bindestreg (-) og underscore (_).

Eksempel på korrekte filnavne

*Disse vil kombineret til skjorte.jpg

OBS! Der kan gå op til 30 minutter før dine billeder kan ses på din bestilingsoversigt på din konto

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på dk@pixelz.com