Smartweb Shopforbindelse

Overblik

Brug Smartweb Shopforbindelsen og opret en forbindelse mellem din Smartweb shop og din RTB-konto. Når først den er oprettet, vil alle billeder fra din shop være tilgængelig på din RTB-konto.

Om Smartweb Shopforbindelse

Med denne shopforbindelse, kan du nemt vælge hvilke billeder du ønsker at få optimeret af os. Når dine billeder er færdigbehandlede, kan du gennemse billederne og udgive dem direkte på din Smartweb shop!

Funktioner

Billedbehandling

Du kan få dine billeder redigeret, retoucheret og optimeret af vores professionelle medarbejdere.

Udgiv billeder

Spar tid og send dine billeder direkte tilbage til din SmartWebshop

Opsætning af Smartweb Shopforbindelse

1. Log ind på din RTB-konto
  2. Klik på “Forbindelser” i menuen til venstre
  3. Hold markøren over feltet med Smartweb og klik “Opret forbindelse”
  4. I felterne i bunden af siden, indtaster du dine oplysninger Smartweb. Når du har indtastet oplysninger, følger du guiden for at afslutte opsætningen.