Sådan downloader du en hel ordre fra web

Overblik

Denne artikel gennemgår hvordan du kan downloade mere end et billede (hele ordrer) på én gang fra din konto.

Download dine billeder

Fra din konto, kan du downloade en hel ordre på én gang ved at gøre følgende:

1. Log ind på din konto
  2. Klik på “Bestillinger”
  3. Klik på den blå knap; “Download”
  4. Vælg om du vil downloade dine billeder i en ZIP-fil, eller i en .csv med billede-URL
  5. Klik “Næste”
  6. Dine billeder vil nu blive downloadet til din computer. Er det en stor ordre (filstørrelse), kan der gå lidt tid før ZIP-filen er klar. Du vil modtage en email når den er klar.