eBay Shopforbindelse FAQ

Hvad er de nye standarder for billeder?

Siden maj 2013, skal billeder være minimum 500 pixels på den længste side, og 1600 pixels er den anbefalede størrelse. Rammer, logoer, tekst og de fleste vandmærker er ikke længere tilladt. eBay anbefaler også at der beskæres tæt til produktet og at det placeres på en hvid baggrund.

Hvordan sender jeg mine billeder til jer?

Denne nemmeste måde er at oprette en Shopforbindelse til din eBaykonto - så henter vi billederne direkt fra din eBaykonto. Du kan også uploade billeder direkte fra din computer eller sende os en liste med URLer til hvert enkelt billede.

Hvordan ved I hvilke billeder der skal redigeres?

Vi viser alle dine billeder som thumbnails - du vælger blot dem som du ønsker vi skal redigere. Vi anbefaler at du sender os alle billeder der indeholder graffiti, rammer og ikke-hvid baggrund så du er sikker på at dine billeder lever op til retningslinjerne til oktober.

Hvordan får jeg mine billeder tilbage?

Hvis du bruger eBay Shopforbindelsen til at sende billederne til os, kan du downloade de færdige billeder som en tekstfil med artikelnumre og URLer til hvert billede. Du kan bruge dette til at opdatere dine varelister - uanset hvor du håndterer dem fra. Du kan også downloade en ZIP-fil med alle dine billeder.

Jeg har tusindvis af billeder, kan I stadig levere inden for 24 timer?

Ja! Vi er vant til at håndtere store mængder af billeder. Vi har en månedlig kapacitet på op mod en million billeder, så det er intet problem.

Hvordan ved jeg hvornår mine billeder er klar?

Du modtager en email fra os når dine billeder er klar til download.

Hvor længe er URLer til billeder tilgængelige?

Vi gemmer de færdige billeder i 30 dage. URLer til billederne er kun beregnet til at du kan opdatere dine billeder - uanset hvor de bruges. Billederne slettes efter 30 dage og URLerne vil ikke længere virke.

Kan I gøre mine billeder større?

Nej. Hvis dine billeder er mindre end den anbefalede størrelse, er det umuligt at gøre dem større uden det går ud over billedets kvalitet. Billeder der er mindre end den påkrævede størrelse vil blive afvist og refunderet, og bør tages forfra..

Hvordan ændrer I størrelsen på mine billeder?

Baseret på det billede du leverer, laver vi det størst mulige output op til en størrelse på max 1600 pixels på den længste side.

Hvordan beskærer I mine billeder?

eBay anbefaler at billedet fylder 80-90% af rammen. For at opnå dette, beskærer vi billedet til at have en hvid margin på 5% på alle sider. Dette sikrer den bedst mulige visning af dine billeder på alle typer enheder.

Hvordan opdaterer I mine billeder på eBay?

Du kan bruge tekstfilen til at opdatere dine varelister; den indeholder produktnummer og URL til hver af dine varer.

Jeg bruger en ‘multi-channel integrator’ Hvordan opdaterer jeg mine billeder?

Du sender blot tekstfilen til den virksomhed du arbejder med. De kan bruge den til at opdatere dine billeder.

Ændrer I navnet på mine billeder?

Nej. Når du downloader dine billeder i en ZIP-fil, vil de have de samme navne som da du uploadede dem.

Har du et andet spørgsmål?

Send os en email og så vender vi tilbage hurtigst muligt:

dk@removethebackground.com